Europski strukturni i investicijski fondovi Europska unija Operativni program Konkurentnost i kohezija Europski fond za regionalni razvoj

Uvjeti korištenja

Internet stranica ljekarna-vzz.hr u vlasništvu je Ljekarne Varaždinske županije. Korištenjem ove stranice posjetitelj pristaje na uvjete korištenja.

Informacije koje pružamo na našoj stranici vezane su uz zaštitu zdravlja i ne smiju se koristiti u svrhu postavljanja dijagnoze. One služe kao informativni sadržaj o određenim stanjima, kao i informativni dodatak o proizvodima dostupnim u našim ljekarnama. Informacije o proizvodima, te fotografije proizvoda prisutne na našim stranicama dobivene su proizvođača ili dobavljača (internet stranica, elektronička pošta, letci, brošure). Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda.

U slučaju sumnje na neki simptom, ili pojavu istog potrebno je obratiti Vašem liječniku ili ljekarniku. Za posebne savjete o potrebi i načinu uzimanja nekog preparata, kao i u slučaju pojave nekih nedoumica također je potrebno obratiti se stručnom medicinskom osoblju, Vašem liječniku ili ljekarniku.

Posebnu pozornost treba posvetiti stanjima trudnoće ili dojenja gdje se preporuča savjetovanje sa stručnim medicinskim osobljem prilikom uzimanja bilo kojeg preparata, a ne informiranjem na internetu.

Informacije s web stranice ljekarna-vzz.hr ne smatraju se stručnom medicinskom literaturom i služe kao dodatne informacije , te stoga Ljekarna Varaždinske županije neće snositi nikakvu odgovornost, materijalnu ili nematerijalnu u slučaju pojave neželjenog događaja.

Dežurna ljekarna

Ljekarna Centrala
Kolodvorska 18, Varaždin

svakim danom
0-24 sata

Saznaj više

Prirodni čajevi
Ponuda
prirodnih čajeva

Ljekarna Korzo
Trg kralja Tomislava 2

Varaždin

Adiva

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće